Van Der Meirsch in regio Gent - Deinze (Oost-Vlaanderen): uw smeedijzeren poort of trapleuning tegen de juiste prijs

 

Massief en ambachtelijk smeedwerk te Nazareth, Gent

Kunstsmederij Van der Meirsch bvba, met moederzetel te Nazareth, is uw nummer 1 in massief en ambachtelijk smeedwerk. Wij werken in de regio Gent en Deinze (Oost-Vlaanderen) en wij zijn uw partner voor ene smeedijzeren poort of trapleuning. Daarbij leveren wij kwaliteit af tegen een eerlijke prijs!

Zowel klassiek als modern, privaat of industrie, wij maken het voor u. Afsluitingen, poorten, stalen ramen en deuren, trapleuningen, balustrades voor balkons en nog veel meer. Ons dynamisch team bestaat uit +/- 8 uitstekende krachten die prachtig werk afleveren.

Wij zijn gespecialiseerd in hekwerk, siersmeedwerk, retro metaalschrijnwerk gekoppeld aan de gepaste automatisatie en videofonie volgens de noden van de klant.

Onze producten zijn steeds optimaal beschermd tegen oxydaties. Wij garanderen u een totale afwerking en een aflevering die onderhoudsvrij is.

Zowel voor binnen, als voor buiten creëren wij smeedwerk naar uw wens. Laswerken, eventueel ook in combinatie met aandrijvingen. Leuningen, trappen, hekkens, balkons, lantaarns, metalen ramen en nog veel meer. Galvanisatie en andere realisaties mogelijk.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie omtrent onze specialisatie in ambachtelijke smeedijzeren trapleuningen, afsluitingen en poorten!